top of page

Her kan du lese om hvordan Rossmedia AS samler inn og behandler personopplysninger på www.fotonett.no.

 

Sist oppdatert: 31.01.2024

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Ross Media AS samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

 

Behandlingsansvarlig

Ross Media AS, ved daglig leder Magnus Ross, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. 

 

Personopplysninger som lagres

Under hvert punkt finner du oversikt over hvilke personopplysninger vi samler, formål og hvor lenge vi arkiverer opplysningene.

 

1. Kontakt og forespørsel om våre tjenester

For å kontakte oss gjennom kontaktskjema trenger vi navn og e-post.

Dette er nødvendig for å kunne svare.

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi også IP-adressen som er benyttet ved bestilling.

Opplysningene lagres i 5 år etter at siste sak er avsluttet.

 

2. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de opplysningene du selv avgir enten på våre nettsider. I tillegg benyttes informasjonskapsler (Cookies)

 

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. 

 

4.Analyse

Fotonet.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på nettsiden til analyse. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
 

5.Personopplysninger til tredjepart

Ross Media vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Ross Media AS bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. 

 

6.Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Ross Media AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.
 
7.Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss.  Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

 

8. Sikring av personopplysninger

Ross Media AS har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. 

9. Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. 

10. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om dine personopplysninger  eller ønsker at vi sletter informasjon om deg kan du kontakte daglig leder på magnus@rossfoto.no
 
 

bottom of page