top of page

Bryllup med Katinka og Andreas på Frogner

Jeg var så heldig å få følge Andreas og Katinka da de giftet seg i Frogner kirke. Det var en nydelig vielse der familie og venner fikk se det vakre paret gi hverandre sitt ja på selve årsdagen for forlovelsen. Jeg møtte opp i kirken og fotograferte vielsen før vi dro videre til frognerparken, der vi tok portrettbilder i den flotte parken, Selv om det begynte å bli kaldt, strålte både bruden og brudgommen i hverandres armer og motivene ble raskt fylt med kjærlighet :)

Fra parken gikk turen til ærverdige Grand Hotel i Oslo sentrum der, bevertning, mat og lokaler var ypperste klasse.

Takk for en fin dag Adreas og Katinka! Ønsker dere alt godt som mennesker, foreldre og kjærester i fremtiden, det var en ære å fotografere den store dagen deres.

bottom of page